Tuotantolinjojen rungot ja sisäosat

Uunit, savustimet

Kuljettimet, säiliöt, sihdit

Sähkömoottorit, -kaapit ja -johdot

Mekaniikka

Uunit ja leivontamuotit

Lattiat, seinät ja tasopinnat

Viilentimet





Noki, terva, palanut rasva, taikinat

Rasva-, proteiini-, suola- ja sokeripohjaiset elintarvikejäämät

Kalkki, kasvustot

Päiväysmuste

Etikettien liimajäämät

Koneiden voitelurasvat ja -öljyt ja muut liukenemattomat liat

Pintaruoste

Staattinen pöly





Kustannussäästö

Puhdistus pystytään tekemään usein ilman koneen osien purkamista

Lyhyemmät huolto- ja puhdistusseisakit

Ei toisiojätettä (likavesi, sooda, pesuaineet), joten jälkisiivous minimaalista

Puhdistukseen käytettävä aika lyhenee moninkertaisesti

Vedetön pesu vähentää bakteerikasvua pinnoilla

Mekaaninen puhdistus vähenee, työturvallisuus paranee

Turvallinen sähkölaitteille

Puhdistaa tehokkaammin ja kattavammin kuin perinteiset menetelmät

Myös ahtaat ja vaikeasti nähtävät paikat helppo puhdistaa

Vedetön ja kemikaaliton puhdistus tukee teollisuuden ympäristötavoitteita ja kestävän kehityksen periaatteita sekä edesauttaa näihin tavoitteisiin pääsemistä


leipomo


kiinteistot
teollisuus
elintarviketeollisuus
rakentaminen
painotalot
ajoneuvot
veneet
vahinkosaneeraus
hotellit-ja-ravintolat
voimalaitokset-ja-sahko
kiinteistoteollisuuselintarviketeollisuusrakentaminenpainotalotajoneuvotveneetvahinkosaneeraushotellit-ja-ravintolatvoimalaitokset-ja-sahko

Kuivajääpuhdistus on elintarvikekelpoinen menetelmä, joka soveltuu lähes kaikille pinnoille. Tyypillisimpiä kohteita elintarviketeollisuudessa kuivajääpuhallukselle ovat kuljettimet, moottorit ja muu sähkömekaniikka, ylärakenteet, sihdit, säiliöt, uunit, savustimet sekä tuotantolinjojen sisäosat, rungot ja lattiat. Tyypillisiä poistettavia likoja ovat elintarvikejäämät, taikinat, palanut rasva, kalkki, kasvustot, päiväysmuste, etikettien liimajäämät ja staattinen pöly.
 
Klikkaamalla kuvassa numeroita pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen osioon josta aukeaa lisäinfoa, sekä kuva/video.