Kuivajää on ainoa järkevä vaihtoehto huokoisten seinä- ja kattomateriaalien puhdistukseen. Tiili ja betoni imevät itseensä vettä, mikä ei tee rakenteille hyvää. Kuivajäällä puhdistettaessa varmistutaan siitä, että rakenteet pysyvät kuivina ja pinnat voidaan tarvittaessa suojakäsitellä heti puhdistuksen jälkeen. Tämäkin säästää aikaa ja rahaa!

Puu- ja hirsipinnat voidaan puhdistaa kuivajäällä tehokkaasti ilman pelkoa rakenteiden kastumisesta. Puupintoja ei missään olosuhteissa ole tarkoitettu vesipestäväksi. Maalinpoistoaineet, infrapuna ja mekaaninen puhdistus taas ovat työläitä, hitaita ja haitallisia ympäristölle. Kuivajäällä nämä kaikki ongelmat on ratkaistu ja se onkin nykyaikainen ja täysin ylivertainen menetelmä puupintojen puhdistamiseen. Pinnasta voidaan ottaa pois lika, home, nokivauriot tai myös maali.

Kiinteistöjen katoilla on usein sammalta ja muuta kasvustoa joka imee itseensä vettä, rapauttaa tiilen ja katon käyttöikä alenee huomattavasti. Kattoja puhdistetaan yleisesti paine tai höyrypesurilla. Menetelmä on usein se "helppo vaihtoehto" mutta sillä on kääntöpuolensa erityisesti tiilikattojen kohdalla. Vesipesu huokoistaa tiilen pinnan ja tuottaa sammalelle ja jäkälälle valitettavan tehokkaan kasvualustan. Huokoiseen pintaan tarttuva sammal tunkeutuu tiilen sisälle, pikkuhiljaa syvemmälle ja syvemmälle.Kosteus pääsee myös rakenteisiin, edesauttaa tiilen rapautumista ja pahimmillaan aiheuttaa homeongleman.

Kuivajääpuhdistus on täysin kuiva menetelmä jolloin vältytään kaikelta kosteuden aiheuttamilta vahingoilta. Kuivajää myös tappaa mikrobikasvuston. Pinta voidaan suojakäsitellä samantien puhdistuksen jälkeen, jolloin saadaan pitkäaikainen suoja kiinteistön katolle.

Peltikatoista kuivajääpuhdistuksella saadaan myös lika helposti pois tai vaikka vanha maali uudelleen käsittelyä varten.


kattotiili


Kuivajääpuhdistus on erinomainen menetelmä myös pihakivetyksien, laatoitusten, asfaltin ja muiden pihan pintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Myös kaikkein vaikeimmat tahrat kuten öljy ja purukumi lähtevät tehokkaasti. Näin ympäristö pysyy kuivana ja puhtaana, kun vettä tai muuta jätettä ei pääse syntymään.

Kuivajäällä voidaan puhdistaa sokkeleista kaikki lika tai esimerkiksi vanha maali/rappaus. Sokkeli ja kiinteistö pysyvät kuivina, eikä ympäristöön tule vettä tai muuta siivottavaa jätettä.

Kuivajääpuhallus soveltuu lähes kaiken talotekniikan puhdistamiseen niin sisällä kuin ulkonakin.

Sähkökaapit

Lämmitysjärjestelmät

Ilmastointijärjestelmät

Uima-altaat ja allaslaitteet

Sähkö- ja tietoliikenne ja valaistusjärjestelmät

Ovipuhelin ja antenniverkko sekä äänentoisto- ja videojärjestelmät


Kuivajääpuhallus soveltuu lähes kaikkien yleisten tilojen puhdistamiseen niin sisällä kuin ulkonakin. Puhdistuksen lisäksi tiloihin saadaan raikas ja luonnollinen puhdas tuoksu ilman kemikaaleja. Rappukäytävät

Pesu-ja kuivaustuvat

Saunat ja pesutilat

Autotallit, katokset ja varastotilat

Hissit ja liukuportaat


kiinteistot
teollisuus
elintarviketeollisuus
rakentaminen
painotalot
ajoneuvot
veneet
vahinkosaneeraus
hotellit-ja-ravintolat
voimalaitokset-ja-sahko
kiinteistoteollisuuselintarviketeollisuusrakentaminenpainotalotajoneuvotveneetvahinkosaneeraushotellit-ja-ravintolatvoimalaitokset-ja-sahko

Kuivajääpuhdistus kiinteistöissä

Kuivajääpuhallus on erinomainen valinta kiinteistön puhdistuksiin niin sisällä kuin ulkona. Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa jatkokäsitellä saman tien. Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

Kuivajääpuhdistuksessa suojauksen tarve on hyvin minimaalinen. Kiinteistöä ei tarvitse huputtaa eikä ikkunoita peittää. Tämä säästää kustannuksissa ja nopeuttaa työtä huomattavasti, minimoiden haitta-ajan per asunto työn aikana. Kuivajääpuhdistuksella voidaan poistaa lähes miltä pinnalta vaan esim. sammalet, levät, jäkälät, köynnöskasvit, homerihmastot ja muut liat nopeasti ja tehokkaasti. Kuivajääpuhdistusta voidaan käyttää myös maalin tai saumausroiskeiden poistamiseen. Puhdistustyö voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta. Katso galleriasta työnäytteitämme!

MUISTA! Kun ostat kuivajääpuhdistuspalvelua kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää kulut
verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Klikkaamalla kuvassa numeroita pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen osioon josta aukeaa lisäinfoa, sekä kuva/video.

 
 

Tiilitalokohteet

Kuivajääpuhdistus sopii erinomaisesti juuri tiilitalojen sammalten poistoon. Työ etenee nopeasti ja jälki on todella hieno! Tiili on huokoinen materiaali ja imee vettä ja kosteutta itseensä ja siksi se kannattaa pinnoittaa suoja-aineella. Suoja-aineen myötä tiili säilyy myös pidempään puhtaana ja seuraava puhdistus kuivajääpuhalluksella sujuu helpommin. Sammaleet ja muut orgaaniset kasvustot ylläpitävät kosteutta tiilen pinnalla ja rapauttavat tiiltä pikkuhiljaa. Suurin vahinko tapahtuu kun pinta jäätyy ja sammal on pitänyt tiilen kosteana koko kesän ajan.