30.01.2017

Dry Ice Finlandilla menestyksekäs vuosi 2016

Vuonna 2016 Dry Ice Finland kävi puhdistamassa yli 50 kiinteistön julkisivua. Tietoisuus menetelmästä alkaa olla jo paremmin tunnettu koko maassa ja yhä useampi isännöitsijä ja taloyhtiö haluaa valita ennen kaikkea vedettömän ja jätteettömän puhdistuksen, mutta myös ympäristöä kunnioittavan menetelmän.

Teollisuuden parissa Dry Ice Finland auttoi vuonna 2016 yli 100 teollisuuslaitosta parantamaan työturvallisuuttaan, pidentämään tuotantolinjojensa elinikää ja vähentämään veden ja kemikaalien käyttöä. Kuivajääpuhdistus soveltuu erityisesti sähkölaitteille ja sen avulla vaikeatkin kohteet saadaan puhdistettua. Tämän ymmärryksen kasvattamisessa on tehty hurja työ viimeisten parin vuoden aikana suomalaisessa teollisuudessa.

Yhteensä yli 1000 ihmistä kaiken kaikkiaan on ollut viime vuonna kanssamme kestävän kehityksen mukaisella polulla. Dry Ice Finland kiittää!

Dry Ice Finlandilla menestyksekäs vuosi 2016