21.02.2016

Kuivajääpuhdistus on turvallinen valinta vanhojen ja suojeltujen kiinteistökohteiden restauroinnissa sekä puhdistuksessa!

Muuramen kirkon urkuparven metallikaiteet haluttiin palauttaa alkuperäiseen vuoden 1929 loistoon. Perinteiset puhallusmenetelmät eivät tulleet kyseeseen niiden sotkuisuuden vuoksi ja koska alkuperäistä pintaa ei saanut vahingoittaa tai hioa. Kirkkorakentamisen erikoisosaaja VRP Korjauspalvelut Oy halusi kokeilla uudenlaista puhdistustapaa. Tapaa, joka ei pölyä, josta ei synny jätettä eikä siinä käytetä vettä tai mitään liuottimia. Lue lisää Keskisuomalaisen artikkelista, kuinka Dry Ice Finland auttoi tässä ainutlaatuisessa kohteessa.

Mikä ihmeen kuivajää? – Pinnat puhtaiksi ilman vettä tai liuottimia

Kuivajääpuhdistus on turvallinen valinta vanhojen ja suojeltujen kiinteistökohteiden restauroinnissa sekä puhdistuksessa!