02.05.2017

CleanSide Oy ottaa Tampereen haltuun Dry Ice Finlandin kanssa

Erikoispuhdistuksiin erikoistunut CleanSide Oy on aloittanut Dry Ice Finlandin yhteistyökumppanina Tampereella ja tekevät kuivajääpuhalluksia toimialueenaan koko Pirkanmaa. ”Teemme erilaisia erikoispuhdistusprojekteja maan laajuisesti ja näin ollen kuivajääpuhdistus sopii jo olemassa olevaan palveluvalikoimaamme erinomaisesti. Käyttökohteiden kirjo on todella laaja ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ” kuivajääpuhdistusten myynnistä Tampereella vastaava Samu Hiltunen sanoo.

Samu Hiltunen
040 773 6277
samu.hiltunen@dryice.fi

Cleanside x dry_ice_sopimus-1024x884

CleanSide Oy:n toimitusjohtaja Michael Casagrande ja Dry Ice Finlandin toimitusjohtaja Lauri Soratie kättelevät alkaneen yhteistyön kunniaksi.

CleanSide Oy ottaa Tampereen haltuun Dry Ice Finlandin kanssa