05.05.2017

Suomen pohjoisin kuivajäätuotantolaitos avattu Ouluun!

Dry Ice Finland on laajentanut jäätuotantoaan. Yrityksen toinen jäätuotantolaitos käynnistettiin 2.5. Oulussa ja mahdollistaa nyt tuoreen kuivajään toimitukset myös Pohjois-Suomeen. Kuivajääpuhalluksessa jään tuoreus vaikuttaa merkittävästi puhalluksen etenemän nopeuteen sekä lopputuloksen laatuun. Etenkin haastavien ja pinttyneiden likojen puhdistamisessa tuoreen jään iskuvoima on suurempi ja näin ollen puhdistusteho merkittävästi parempi.

”Oulun tuotantolaitoksen avaaminen mahdollistaa meille jäätoimitukset entistä nopeammin ja joustavammin myös Pohjois-Suomen asiakkaillemme. Kuivajääpuhallusmarkkinat ovat kovassa kasvussa ja tällä investoinnilla haluamme varmistaa korkean palvelutason kasvavalle asiakaskunnallemme”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Lauri Soratie.

Oulun tuotantolaitoksen lisäksi Dry Ice Finland valmistaa kuivajäätä myös yrityksen toisella tuotantolaitoksella Kouvolassa. Toimituserät kuivajäälle ovat saatavilla 28kg laatikoissa sekä 100 ja 200 kg konteissa.

Kuivajäätilaukset Oulun tuotantolaitokselta voi tehdä asiakaspalvelumme kautta:

anne.soratie@dryice.fi
040 568 383

Suomen pohjoisin kuivajäätuotantolaitos avattu Ouluun!