29.5.2017

Tekniikan Maailma tutustui kuivajääpuhallukseen

Tekniikan Maailma perehtyi suurta suosiota kasvattaneeseen kuivajääpuhallusmenetelmään Dry Ice Finlandin kanssa. Menetelmä on tähän asti ollut suhteellisen vähän tunnettu Suomessa, mutta pikku hiljaa sekä teollisuudessa että kotitalouksissa on alettu heräämään menetelmän hyötyihin. Etenkin kohteet, joissa on paljon sähkömekaniikkaa tai vesi ei muuten vaan ole toivottu puhdistusmenetelmä, tarjoaa kuivajääpuhallus merkittävän hyödyn. Tekniikan Maailma kuvailikin menetelmää artikkelissaan seuraavasti: “Kuivajääpuhallus: Uskomattoman helppo ja tehokas puhdistusmenetelmä.”

Koko artikkelin pääset lukemaan alla olevasta linkistä:
https://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/kuivajaapuhallus-uskomattoman-helppo-ja-tehokas-puhdistusmenetelma-soveltuu-herkimmillekin-pinnoille/

Tekniikan-maailman-logo_2015

Tekniikan Maailma tutustui kuivajääpuhallukseen