20.11.2019

Ontelolaatan puhdistus orgaanisista aineista ja valulaudan tikuista

"Kuivajääpuhalluksessa puhalletaan kuivajääpellettejä kovalla paineilmalla puhdistettavalle pinnalle. Partikkeleiden osuessa kohteeseen ne kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan. Menetelmä mahdollistaa erilaisten pintakäsittelyaineiden sekä lian, roiskejäämien ja homeiden puhdistuksen turvallisesti. Ontelolaatan avaamisen ja valulautojen purun yhteydessä voidaan kuivajäämenetelmällä puhaltaa tehokkaasti pois tikut ja muut orgaaniset jäämät. Usein laatassa löytyy avauksen yhteydessä myös sädesientä, joka sekin häviää kuivajääpuhalluksessa."

- Ammattirakentaja, EXTRA 4/2019, Kiinteistö. Sivut 34-35.

Lue tästä koko lehti: Ammattirakentaja, EXTRA 4/2019, Kiinteistö

ammattirakentaja lehti dry ice finland

Klikkaa kuvaa lukeaksesi koko lehtiartikkeli!

Ontelolaatan puhdistus orgaanisista aineista ja valulaudan tikuista