12.3.2020

Kuivajää puhdistaa kiinteistöt tehokkaasti ja ekologisesti - Helsingin sanomien helmikuun liite

Kuivajääpuhallus on Suomessa uusi vedetön tekniikka, joka pienentää huomattavasti puhdistamisesta syntyviä ympäristöhaittoja ja poistaa vesivahingon mahdollisuuden.

Perinteisessä painepesussa ja muissa menetelmissä käytetään tuhansia litroja puhdasta juomavettä sekä erilaisia pesuaineita ja kemikaaleja, jotka jättävät jälkeensä runsaasti niin sanottua toisiojätettä. Jätevedet valuvat luontoon ja viemäreitä pitkin jätevedenpuhdistamoon. Kuivajääpuhalluksessa ei synny luontoa rasittavia jäämiä.

hirsitalon kuivajääpuhallus

Raaka-aineena käytämme teollisuudessa kierrätettyä hiilidioksidia, josta tuotamme puhalluksessa tarvittavat pelletit omissa toimipisteissämme Oulussa ja Kouvolassa. Menetelmä vähentää myös merkittävästi puhtaan juomaveden tuhlausta, jäteveden muodostumista sekä kemikaalien käyttöä.

Lue koko liite täältä

Kiinteistöjen puhdistus – Helsingin sanomien helmikuun liite