teollisuuselintarviketeollisuusrakentaminenpainotalotajoneuvotveneetvahinkosaneeraushotellit-ja-ravintolatvoimalaitokset-ja-sahko

Kuivajääpuhdistus kiinteistöissä

Kuivajääpuhallus on erinomainen valinta kiinteistön puhdistuksiin niin sisällä kuin ulkona. Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa jatkokäsitellä saman tien. Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

Kuivajääpuhdistuksessa suojauksen tarve on hyvin minimaalinen. Kiinteistöä ei tarvitse huputtaa eikä ikkunoita peittää. Tämä säästää kustannuksissa ja nopeuttaa työtä huomattavasti, minimoiden haitta-ajan per asunto työn aikana. Kuivajääpuhdistuksella voidaan poistaa lähes miltä pinnalta vaan esim. sammalet, levät, jäkälät, köynnöskasvit, homerihmastot ja muut liat nopeasti ja tehokkaasti. Kuivajääpuhdistusta voidaan käyttää myös maalin tai saumausroiskeiden poistamiseen. Puhdistustyö voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta. Katso galleriasta työnäytteitämme!

MUISTA! Kun ostat kuivajääpuhdistuspalvelua kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää kulut
verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Klikkaamalla kuvassa numeroita pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen osioon josta aukeaa lisäinfoa, sekä kuva/video.

Tiilitalokohteet

Kuivajääpuhdistus sopii erinomaisesti juuri tiilitalojen sammalten poistoon. Työ etenee nopeasti ja jälki on todella hieno! Tiili on huokoinen materiaali ja imee vettä ja kosteutta itseensä ja siksi se kannattaa pinnoittaa suoja-aineella. Suoja-aineen myötä tiili säilyy myös pidempään puhtaana ja seuraava puhdistus kuivajääpuhalluksella sujuu helpommin. Sammaleet ja muut orgaaniset kasvustot ylläpitävät kosteutta tiilen pinnalla ja rapauttavat tiiltä pikkuhiljaa. Suurin vahinko tapahtuu kun pinta jäätyy ja sammal on pitänyt tiilen kosteana koko kesän ajan.