teollisuuselintarviketeollisuusrakentaminenpainotalotajoneuvotveneetvahinkosaneeraushotellit-ja-ravintolatvoimalaitokset-ja-sahko

Kiinteistöjen puhdistukset kuivajäällä

Kuivajääpuhallus on erinomainen valinta kiinteistön puhdistuksiin niin sisällä kuin ulkona. Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa jatkokäsitellä saman tien. Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

Kuivajääpuhdistuksessa suojauksen tarve on hyvin minimaalinen. Kiinteistöä ei tarvitse huputtaa eikä ikkunoita peittää. Tämä säästää kustannuksissa ja nopeuttaa työtä huomattavasti, minimoiden haitta-ajan per asunto työn aikana. Kuivajääpuhdistuksella voidaan poistaa lähes miltä pinnalta vaan esim. sammalet, levät, jäkälät, köynnöskasvit, homerihmastot ja muut liat nopeasti ja tehokkaasti. Kuivajääpuhdistusta voidaan käyttää myös maalin tai saumausroiskeiden poistamiseen. Puhdistustyö voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta. Katso galleriasta työnäytteitämme!

MUISTA! Kun ostat kuivajääpuhdistuspalvelua kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää kulut
verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Klikkaamalla kuvassa numeroita pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen osioon josta aukeaa lisäinfoa, sekä kuva/video.

Tiilitalokohteiden puhdistus

Kuivajääpuhdistus sopii erinomaisesti juuri tiilitalojen sammalten poistoon. Työ etenee nopeasti ja jälki on todella hieno! Tiili on huokoinen materiaali ja imee vettä ja kosteutta itseensä ja siksi se kannattaa pinnoittaa suoja-aineella. Suoja-aineen myötä tiili säilyy myös pidempään puhtaana ja seuraava puhdistus kuivajääpuhalluksella sujuu helpommin.

Kuivajääpuhallus on vanhoja rakenteita kunnioittava puhdistustekniikka

Kuivajääpuhallus on hirsirakenteiden puhdistamisessa turvallinen menetelmä erityisesti siksi, ettei siinä olla veden kanssa tekemisissä. Menetelmä ei kastele eikä sotke sen enempää rakenteita kuin ympäristöäkään.

Kuivajääpuhalluksella saadaan poistettua niin sammalet, jäkälät, levät ja homerihmasto nopeasti. Puhdistettavaa pintaa ei tarvitse esikäsitellä eikä jälkikäteen puhdistaa tai huuhdella. Puun pinta ei vaurioidu käsittelyssä ja halutessaan pinnan voi jatkokäsitellä samantien.

Kivijalkojen puhdistus

Puhtaat, arvokkaan näköiset kivijalat ovat julkisivun lisäksi kiinteistön käyntikortti!

Kalkkihärmä, betoniroiskeet sekä rappausjäämät ovat yleensä kovasti kiinni kohteessa ja vaikeita puhdistaa perinteisillä vesi tai happopesulla. Nämä saadaan irti kuivajäällä tai hybridipuhalluksella.