banneri-testi
banneri-testi
banneri-testi
banneri-testi
previous arrow
next arrow

Pieni tehoyksikkö IC 020 erikoishintaan

Tutustu bakteerien, sienten, itiöiden, hiivan tai muiden biologisia aineita sisältävien pintojen desinfioinnin uuteen ulottuvuuteen. Tämä kaksoisletkusysteemillä varustettu IC 020 toimii matalalla paineilman tuotolla.

Koneen parametrit

materiaali ikoni

Materiaali

Kotelo: Lasikuitu, Pyörän runko: Ruostumaton teräs

paino ikoni

Paino

Pieni paino - vain 18 kg

suppilon kapasiteetti ikoni

Säiliön kapasiteetti

4 kg

ilmankulutus ikoni

Ilmankulutus

0,3m³/min – 0,8 m³/min

IC 020 kuivajääpuhalluslaite

Ominaisuudet

Kuivajääpuhallus ei ole koskaan ollut näin edullista! Tutustu pinnan puhdistuksen uuteen ulottuvuuteen! Kuivajääpuhdistus on nyt saatavilla myös yksityisyrittäjien, autoliikkeiden, autokorjaamojen ja kaikkien teollisuudenalojen, suurten tai pienien, valmistus- tai huoltoyritysten työpajoihin. Kysy myös kompaktia ruuvikompressoria joka sopii yhteen tämän laitteen kanssa.

IC 020:n ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja suorituskyvyn. ICS:n oma huoltovapaa annostusjärjestelmä vaatii erityisen pienen määrän paineilmaa ja toimii luotettavasti jopa 4 baarin paineessa 0,3 m3 I min:n paineessa. 1,5 mm kuivajääpellettien kulutus on 18–24 kg tunnissa.

Koneessa on kompakti, kevyt muotoilu, jonka kokonaispaino on vain 18 kg, mukaan lukien 3 m letku, jossa on ergonominen IG-20-puhallusletku. Voit helposti tuoda koneen työpisteellesi yhdellä kädellä. Koneen erinomainen muotoilu mahdollistaa helpon käsittelyn myös ahtaissa käyttöympäristöissä. Koneen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa ja jokainen osaa käyttää laitetta.

IC 020 toimitetaan vakiovarusteena täydellisellä lisävarustepaketilla, kuten ilmaletkulla, kuivajääkauhalla ja henkilökohtaisilla suojavarusteilla (käsineet, suojalasit, kuulokkeilla, hengityssuojaimilla ja suojapuvulla) sekä pyöreällä suuttimella ja litteällä suuttimella, mikä takaa laajan valikoiman puhdistussovelluksia.

IC 020 tarjoaa vertaansa vailla olevalle suorituskyvylle parhaan hinnan.

IC 020

Esimerkkejä käytöstä

Ladattavissa

Tekniset parametrit
Mitat Pituus: 528 mm Leveys: 296 mm Korkeus: 336 mm
Käyttöpaine 4 – 10 baaria
Paineilman syöttö NW 7.2 -kytkin, acc.ISO
Kulutus Kuivajää: 18-24 kg/h Paineilma: : 0,3 – 0,8 m³/min suuttimen tyypistä riippuen
Materiaali Kotelo: Lasikuitu, Pyörän runko: Ruostumaton teräs
Melutaso 65-85 dB(A) räjäytystyypistä riippuen paine ja puhdistettu pinta
Paino Tyhjä kone: 19 kg letkulla
Hopperin kapasiteetti 4 kg

Muut tuotteet

ic 020

ic 110

ic 310

ic 310s