Kuivajääpuhdistus

dry ice finland
Dry Ice Finland tarjoaa kuivajääpuhdistusta valtakunnallisesti ja monenlaisiin eri kohteisiin. Teemme kuivajääpuhdistusta Uudellamaalla, Etelä-Suomessa, Länsi-Suomessa, Keski-Suomessa, Itä-Suomessa, Pohjois-Suomessa sekä Ahvenanmaalla. Verkostomme avulla pystymme myös tarjoamaan kuivajääpuhdistuksen lisäksi mahdollisesti tarvittavat lisätyöt sekä -käsittelyt.
Yrityksemme hoitaa ammattimaisesti kaikki työt pienistä kohteista suurempien kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten puhdistuksiin.
Pyydä tarjous puhdistustyöstä täältä.

Vuokraus ja leasing

vuokraus
Tarjoamme joustavasti ratkaisuja kuivajääpuhdistuslaitteiden pitkäaikaisempaan käyttöön. Mikäli et halua sitoa pääomaa laitteen ostamiseen, voit vuokrata laitteen tai hyödyntää edullista leasing-rahoitusohjelmaamme. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Dry Ice kuivajääpuhdistuslaitteet

Dry Ice kuivajääpuhallus laitteet
Dry Ice Finland maahantuo ja myy laadukkaita saksalaisia kuivajääpesureita /-puhaltimia. Laitteemme ovat kooltaan suhteellisen pieniä, kevyitä ja tehty helposti liikuteltaviksi. Pesurit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden jään syöttöyksiköt on patentoitu. Patentoidun teknologian ansiosta mahdollinen pellettien aiheuttama syötöntukkeuma pystytään minimoimaan ja onkin selkeästi vähäisempi kuin perinteisimmillä laitteilla.
Dry Ice Finland maahantuo kolmea erikokoista pesuria. Pienin laite toimii Dry Ice Finlandin valmistamalla 1,5mm kokoisilla kuivajääpelleteillä ja käyttää jäätä vain 8-19kg/h, riippuen käyttötavasta ja -kohteesta. Pieni pesuri on lähinnä tarkoitettu ajoneuvojen, tekstiilien, sähkölaitteiden sekä muiden pienempien osien puhdistamiseen.
Kaksi isompaa pesuria soveltuvat isompien ja vaativampien pintojen puhdistamiseen. Pesurit toimivat Dry Ice Finlandin valmistamilla 1,5mm ja 3mm kokoisilla kuivajääpelleteillä. Lisäksi isoimmalla laitteella jääpelletti on mahdollista rikkoa ”jääpölyksi”, mikä mahdollistaa kaikkein herkimpienkin pintojen puhdistuksen. Kysy lisää laitteistamme.

Jää

jää
Dry Ice Finland valmistaa markkinoiden parasta kuivajäätä 1,5mm, 3mm, 8mm ja 16mm pellettinä. Kuivajää toimitetaan termolaatikossa ja se säilyy varastoituna viileässä / huoneenlämmössä n. 5-7 vuorokautta. Tuotantomme sijaitsee Kouvolassa, josta toimitamme jään asiakkaalle pääasiassa 24h kuluessa tilauksesta. Tästä syystä asiakaslähtöinen toimintamalli onkin saanut paljon kiitosta asiakkaidemme keskuudessa. Tilaa kuivajää tästä.