kiinteistoteollisuuselintarviketeollisuusrakentaminenpainotalotajoneuvotvahinkosaneeraushotellit-ja-ravintolatvoimalaitokset-ja-sahko

Veneen soodapuhallus on työlästä - valitse ympäristöystävällinen kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on erinomainen menetelmä veneen kaikkien pintojen puhdistukseen sekä maalinpoistoon. Menetelmä soveltuu kaikille pintamateriaaleille, myös tekstiileille! Katso galleriasta työnäytteitämme!

Klikkaamalla kuvassa numeroita pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen osioon josta aukeaa lisäinfoa, sekä kuva/video.
Veneen pohjat voidaan puhdistaa levästä, näkeistä ja tarvittaessa vaikka maalista. Maali voidaan ottaa pois myös kerroksittain. Puhdistus voidaan suorittaa missä vain turvallisesti ja ympäristöä vahingoittamatta. Useat satamat ovat kieltäneet mm. soodapuhalluksen käytön alueellaan siitä syntyvän jätehaitan vuoksi. Kuivajääpuhdistuksessa ei tätä ongelmaa ole, koska siitä ei synny mitään toissijaista jätettä.

Kuivajäällä on nopea puhdistaa kaikki veneen kansirakenteet pinttyneemmästäkin liasta, oli se sitten lasikuitua, puuta, alumiinia tai mitä tahansa muuta materiaalia.

Veneen pressut ja kuomut altistuvat kaikenlaiselle lialle ja ne on usein hankalia puhdistaa. Kuivajäällä voidaan puhdistaa kaikenlaisista materiaaleista valmistetut kuomut nopeasti sisä-ja ulkopuolelta, eikä niitä tarvitse edes irroittaa. Kuivajää poistaa myös kaikki mikrobit ja homeet, joten puhdistetusta materiaalista tulee raikas eikä siinä ole enää kasvualustaa kasvustolle ja homeelle.

Moottorit ja vetolaitteet on nopea puhdistaa kaikesta liasta kuten öljystä, rasvasta, levästä ja näkeistä. Myös kaikki käyttöpanelit ja sähkölaitteet voidaan puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti.


moottori


Sisustan ja verhoilun puhdistuksessa kuivajää on täysin ylivoimainen. Verhoilut on samantien käytettävissä ilman kuivatusta, eikä mitään kemikaaleja tai pesuaineita tarvita. Samalla sisusta tulee raikas ja luonnollisen puhtaan tuoksuinen. Usein verhoilut voidaan puhdistaa purkamatta niitä pois veneestä.


matto


kiinteistot
teollisuus
elintarviketeollisuus
rakentaminen
painotalot
ajoneuvot
vahinkosaneeraus
hotellit-ja-ravintolat
voimalaitokset-ja-sahko