Dry Ice Finland - Suomen johtava kuivajääalan yritys

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme palvelleet jo satoja yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.

Kattavan puhaltajaverkostomme lisäksi etuinamme on markkinoiden tehokkain kalusto sekä oma kuivajäätuotanto. Nämä mahdollistavat puhdistusten tekemisen nopeasti, kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti.

Tuotevalikoimaamme kuuluu puhdistuspalvelun lisäksi myös kuivajääpuhaltimien ja -tarvikkeiden myynti. Maahantuomme saksalaisia ICS:n puhaltimia. Lisäksi valmistamme itse tuotantolaitoksillamme Kouvolassa ja Oulussa markkinoiden parasta premium kuivajäätä, jota myymme teollisuuteen, yrityksille, yksityishenkilöille sekä kuivajääpuhallustarpeisiin.

Kuivajääpuhdistuksen avulla saavutetaan merkittäviä vähennyksiä puhtaan juomaveden tuhlaamisessa sekä jätevesien, pesuaineiden ja kemikaalien vähentämisessä. Myös pesuainejäämien pääsy luontoon vähenee osaltaan huomattavasti. Tavoitteenamme on edistää ympäristöystävällisen kuivajäämenetelmän käyttöä Suomessa ja saada se vähintäänkin samalle tasolle muiden Euroopan johtavien maiden kanssa. Kaiken tämän ansiosta Dry Ice Finland on hyväksytty arvostetun Cleantech Finland:in jäseneksi.

Toimintamme on valtakunnallista, käsittäen tällä hetkellä kiinteät toimipisteet Espoossa, Sipoossa, Kouvolassa, Mikkelissä, Jyväskylässä, Tampereella, Kauhajoella, Oulussa, Kemijärvellä ja Maarianhaminassa. Tarkammat yhteystiedot löydät täältä.

Dry Ice Finland kuivajääpuhalluslaitteet

Dry Ice kuivajääpuhalluslaitteet