Noen puhdistus kuivajäällä

Kuivajääpuhdistus on nopea ja tehokas menetelmä noen ja savuvahinkojen puhdistamiseen niin sisä- kuin ulkorakenteistakin. Noen puhdistus kuivajäällä onnistuu tehokkaasti oli pinta lähes mitä tahansa.

Kuivajääpuhallus on vedetön menetelmä, näin ollen vältetään kosteusvahingon vaara ja jäteveden syntyminen. Ei tarvitse huolehtia siitä, että kiinteistöön joutuu kosteutta saumoista tai imeytymällä huokoisen pintamateriaalin läpi. Kun ei tarvita vettä, joka imeytyisi pintamateriaaliin, ei synny myöskään jäätymisen aiheuttamia halkeamia julkisivuun.

Kuivajääpuhdistuksessa ei tarvita suojausta. Edes sähkölaitteita ei tarvitse varoa, sillä kuivajää ei kastele tai hio pintaa.

Savuvahingon jälkeinen puhdistus ja hajunpoisto

Kuivajää on erinomainen puhdistusmenetelmä savu ja palovahinkojen korjaamisessa. Kuivajääpuhalluksen avulla voidaan poistaa esim. puun pinnasta hiiltynyt kerros tai savu ja nokivaurioita lähes kaikilta pinnoilta.

Kuivajääpuhallus ei perustu hiomiseen vaan lämpöshokkiin. Menetelmä ei siis kuluta eikä hio puhdistettavaa pintaa kuten monet ns. perinteiset menetelmät. Näin ollen se soveltuu herkimmillekin pinnoille.

Kosteus- ja homevaurioden puhdistaminen

Vaurioituneen materiaalin poisto ei aina ole mahdollista. Silloin vaihtoehtona on vaurioituneen kohdan puhdistaminen paikan päällä. Homevaurioituneen rakenteen puhdistamisen lähtökohtana on aina se, että rakennusmateriaalissa olevat mikrobit saadaan poistetuksi mahdollisimman hyvin sotkematta ympäristöä.

Kuivajäällä voidaan tehokkaasti poistaa esineisiin ja rakenteisiin tulleita homevaurioita. Lisäksi se on myrkytön, hajuton ja sopii kaikille pinnoille. Kuivajäällä puhdistat muun muassa puuseinät, palkit ja pilarit, hirsipinnat, talojen välikatot ja kellarit.

Tutustu homeen puhdistukseen kuivajäällä.

Hajunpoisto ja allergia

Esineistä ja huoneistoista saadaan raikkaita, hajuttomia ja allergisoimattomia kuivajääkäsittelyn avulla. Kuivajää toimii erinomaisesti tupakansavun aiheuttamien hajuhaittojen poistamiseen.

Kuivajääpuhallus toimii erinomaisena desinfiointi ja hajunpoistomenetelmänä. -79 asteisen hiilidioksidijään ansiosta se poistaa lähes kaikki bakteerit, hajunmuodostajat ja kasvustot pestäviltä pinnoilta.

Kuivajään tiedetään estävän bakteerien kasvua, kuivajään puhdistusprosessi pysäyttää sienien, itiöiden ja vähentää muiden biologisten aineiden saastumista. Lisäksi se on myrkytön, hajuton ja sopii kaikille pinnoille - metallista, puusta, betonista hienoon puupintaan tai lasiin ja tekstiileihin.

noen puhdistus palovahingon jäljiltä

Tulipaloissa tulee yleensä ikävää jälkeä. Palo- ja savuvahingoittuneet pinnat saa kuitenkin puhtaaksi kuivajäällä.

  • palovahingon puhdistus
  • palovahingon puhdistus
  • noen poisto kuivajäällä
  • homeenpoisto kuivajäällä
  • palovahinko ennen jälkeen