Kuivajääpuhalluslaitteiden myynti

Ammattilaisen luotettavat ja kestävät laitteet pintojen puhdistamiseen sekä desinfiointiin, jotka sopivat niin pienyrityksille kuin suurille organisaatioille sekä vaativaan tuotannon puhtaustason parantamiseen. Menetelmä testatusti desinfioi pinnat. Pyydä meiltä tarjous laitteesta ja lisätarvikkeista.

Laitteiden leasing

Leasing on käyttökelpoinen vaihtoehto, mikäli ette halua investoida koko summaa kerralla. Voitte itse päättää haluamanne leasingajan sekä mahdollisen käsirahan. Mikäli laitepaketin leasingvaihtoehto kiinnostaa niin tarjoamme teille mielellämme tarjouksen omien luotettavien leasingkumppaneidemme avulla.

Tiesitkö että saat laiteleasingin yhteyteen helposti myös laitteen huoltoleasingin! Leasingyhtiöt edellyttävät laitteen huoltoa ja mikä tärkeintä laitteesi pysyy parhaassa käyttökunnossa koko leasingin ajan.

Laitehuolto ja varaosat

Dry Ice Finlandin palvelutarjontaan kuuluu laitehuollot Helsingissä ja Oulussa. Laitevalmistajan kouluttamat ja sertifioimat mekaanikot huoltavat laitteet asiantuntevasti kauttamme saa myös kompressorihuollot.

Tiedustele suositusta ennakoivasta vuosihuoltosopimuksestamme jaakko.soratie@dryice.fi

Meiltä saat myös kaikkiin laitteisiin varaosat joko huollon kautta tai erillistilauksena!

ic 020

Uusi ulottuvuus pinnan puhdistuksissa, mahdollisimman pienellä paineilman kulutuksella.

ic 022

Vallankumouksellinen kahden letku kuivajääpuhallusjärjestelmä, joka toimii 1,5 ja 3 mm kuivajääpellettien kanssa.

ic 110

Elektroninen yhden letkun kuivajääpuhalluskone, jolla on erittäin alhainen paineilman tarve.

ic 310

Suorituskykyinen kuivajääpuhalluskone on suunniteltu vaikeisiin puhdistustehtäviin.

ic 310s

Universaali sähkökäyttöinen yhden letkun kuivajääpuhallin, jossa on pelletin murskaustoiminto.

Täydelliset setit

Autamme sinua yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa valitsemaan oikeat puhdistuslaitteet, applikaattorin, lisävarusteet ja sopivan kompressorin, joka toimittaa tarvittavan määrän paineilmaa.

Laadimme hintatarjouksen setistä, joka on räätälöity juuri sinun tarpeitasi varten.

dry ice finland kuivajääpuhalluslaitteet

Kuivajään tuotantojärjestelmät

Jos tarvitset suurempia pellettimääriä säännöllisesti, talon kuivajää valmistus tuo sinulle monia etuja.

Pitkiä matkoja kuljetessa kuivajää on altis häviämään sublimaation kautta. Varastoinnin ja kuljetuksen aikana kuivajää menettää painon lisäksi myös laadun. Nesteytettyä hiilidioksidia voidaan sen sijaan varastoida hävikkittä tuotantopaikan säiliössä. Kuivajään laadulla on tärkeä vaikutus kuivajääpuhallussuoritukseen!

Kompakti pelletointiyksikkö pystyy tekemään kolme korkealaatuista kuivajääpellettikokoa: 1,5 mm, 3 mm ja 16 mm pelletit. Tee omista pelletistäsi itsenäisiä, paranna kannattavuuttasi ja toimita kuivajäätä naapurustosi asiakkaille.

Lisävarusteet

  • suuttimet
  • letkut
  • muut lisävarusteet
  • puhalluspistoolit

Tutustu kattavampaan lisävarustevalikoimaan ICS:n sivuilta.

Kuivajään tuotanto

Kuivajään tuottamiseen käytämme erittäin väkevää CO 2 -kaasua, joka puristetaan ja jäähdytetään siten, että se muuttuu nestemäiseksi. Äärimmäinen jäähdytys ja paine tekee nesteestä kiinteän olomuodon CO 2 - kuivajäätä. CO 2 -lumi puristuu hitaasti pieniksi pelleteiksi. Tuotamme laadukasta sertifioitua elintarvikekelpoista Premium laatuista kuivajäätä omissa tuotantolaitoksissamme.

Tuotamme laadukkaita tuoreita pellettejä neljässä koossa:

1,5 mm, 3 mm, 8 mm, 16 mm

Toimitamme sinulle tarvittavan määrän kuivajääpellettejä, joiden paino on vain 10 kg. Sovittuna päivänä thermoboksissa, joka säilyttää pellettien käyttökelpoisena 5–7 päivän ajan.

Neuvomme pellettien valinnassa ja sopivimmassa kuljetusmuodossa, tarjoamme alennuksen tilattaessa suuria määriä kuivajäätä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

kuivajään tuotanto dry ice finland