Kuivajääpuhalluslaitteiden myynti

ICS, Ice Cleaning Systems:in valmistamat kuivajääpuhdistuslaitteet ovat ammattilaisen työkaluja. Laitteet on tehty kestämään kovat olosuhteet ja tärkeimmät osat ovatkin rosteria. ICS kuivajääpuhdistuslaitteissa on vain vähän kuluvia osia ja sen lisäksi palvelukonseptiimme kuuluu luotettava laitehuoltopalvelu Suomessa.

Eri kokoiset laitteet soveltuvat eri tarkoituksiin.

Autohuoltamoille ja fixareille sekä pienempiin töihin soveltuu IC-022 sarja, IC-030 sekä IC-110 sarjan tuotteet.

Teollisuuden tuotannon, muottien, kuljettimien, sähkömoottoreiden ym. puhdistuksiin ja pintojen desinfiointiin soveltuvat parhaiten IC-022 sarja, IC-030 sekä IC-110 sarjan tuotteet.

IC-310 sarja sekä uutuus IC-410/430 sarja ovat todellisia ”heavy duty” puhalluslaitteita ja soveltuvat parhaiten veneiden maalien poistoon, julkisivupuhdistuksiin, maalien, betoniroiskeiden ym. vaikeasti irtoavan ainesten poistoon eri materiaaleista.

Kaikkiin puhalluslaitteisiin löytyy paljon erilaisia suuttimia ja lisätarvikkeita.

Autan mielelläni teitä valitsemaan teidän tarpeeseenne soveltuvan kuivajääpuhdistuslaitteen sekä siihen tarvittavat lisätarvikkeet osaksi toimivaa laitepakettia. kannattaa myös tiedustella laitteen kokeilumahdollisuutta!

Laitteiden leasing

Leasing on käyttökelpoinen vaihtoehto, mikäli ette halua investoida koko summaa kerralla. Voitte itse päättää haluamanne leasingajan sekä mahdollisen käsirahan. Mikäli laitepaketin leasingvaihtoehto on kiinnostava vaihtoehto niin tarjoamme teille mielellämme tarjouksen omien luotettavien leasingkumppaneidemme kautta.

Laitehuolto ja varaosat

Osana Dry Ice Finlandin kokonaisvaltaista palvelutarjontaa kuuluu laitehuollot Helsingissä ja Oulussa. Laitevalmistajan kouluttamat ja sertifioimat mekaanikot huoltavat laitteet asiantuntevasti. Tiedustele myös kompressorin huoltoa!

ic 022

Vallankumouksellinen kahden letkun kuivajääpuhallusjärjestelmä, joka toimii 1,5 ja 3 mm kuivajääpellettien kanssa.

ic 030

Uusi monikäyttöinen IC-030 automaattisella jäänmurskaajalla.

ic 110

Elektroninen yhden letkun kuivajääpuhalluskone, jolla on erittäin alhainen paineilman tarve.

ic 310

Suorituskykyinen kuivajääpuhalluskone on suunniteltu vaikeisiin puhdistustehtäviin.

ic 310s

Universaali sähkökäyttöinen yhden letkun kuivajääpuhallin, jossa on pelletin murskaustoiminto.

ic 410

The high-performance dry ice blasting machine with maximum hopper capacity, that provides a significant competitive advantage.

ic 410s

An electrical one-hose dry ice blasting machine that provides a significant competitive advantage.

ic 430

Tämän laitteen avulla käyttäjä voi puhdistaa entistä nopeammin ja suuremmalla teholla.

Täydelliset setit

Autamme sinua yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa valitsemaan oikeat puhdistuslaitteen, lisävarusteet sekä sopivan paineilmakompressorin. Kompressori voi olla sähkökäyttöinen tai mobiili polttoainekäyttöinen.

Laadimme hintatarjouksen setistä, joka on räätälöity juuri sinun tarpeitasi varten.

dry ice finland kuivajääpuhalluslaitteet

Kuivajään tuotantojärjestelmät

Jos tarvitset suurempia pellettimääriä säännöllisesti, talon kuivajää valmistus tuo sinulle monia etuja.

Pitkiä matkoja kuljetessa kuivajää on altis häviämään sublimaation kautta. Varastoinnin ja kuljetuksen aikana kuivajää menettää painon lisäksi myös laadun. Nesteytettyä hiilidioksidia voidaan sen sijaan varastoida hävikkittä tuotantopaikan säiliössä. Kuivajään laadulla on tärkeä vaikutus kuivajääpuhallussuoritukseen!

Kompakti pelletointiyksikkö pystyy tekemään kolme korkealaatuista kuivajääpellettikokoa: 1,5 mm, 3 mm ja 16 mm pelletit. Tee omista pelletistäsi itsenäisiä, paranna kannattavuuttasi ja toimita kuivajäätä naapurustosi asiakkaille.

Lisävarusteet

  • suuttimet
  • letkut
  • muut lisävarusteet
  • puhalluspistoolit

Tutustu kattavampaan lisävarustevalikoimaan ICS:n sivuilta.

Kuivajään tuotanto

Kuivajään tuottamiseen käytämme erittäin väkevää CO 2 -kaasua, joka puristetaan ja jäähdytetään siten, että se muuttuu nestemäiseksi. Äärimmäinen jäähdytys ja paine tekee nesteestä kiinteän olomuodon CO 2 - kuivajäätä. CO 2 -lumi puristuu hitaasti pieniksi pelleteiksi. Tuotamme laadukasta sertifioitua elintarvikekelpoista Premium laatuista kuivajäätä omissa tuotantolaitoksissamme.

Tuotamme laadukkaita tuoreita pellettejä neljässä koossa:

1,5 mm, 3 mm, 8 mm, 16 mm

Toimitamme sinulle tarvittavan määrän kuivajääpellettejä, joiden paino on vain 10 kg. Sovittuna päivänä thermoboksissa, joka säilyttää pellettien käyttökelpoisena 5–7 päivän ajan.

Neuvomme pellettien valinnassa ja sopivimmassa kuljetusmuodossa, tarjoamme alennuksen tilattaessa suuria määriä kuivajäätä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

kuivajään tuotanto dry ice finland