Kiinteistöjen puhdistukset

Ympäristöystävällinen kuivajääpuhallus on erinomainen valinta kiinteistön erilaisiin puhdistustarpeisiin niin sisällä kuin ulkona. Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa käsitellä saman tien. Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

Kuivajääpuhdistuksessa suojauksen tarve on hyvin minimaalinen. Kiinteistöä ei tarvitse huputtaa eikä ikkunoita peittää. Tämä säästää merkittävästi kustannuksissa ja nopeuttaa työtä huomattavasti, minimoiden puhallusäänen haitta-ajan per asunto työn aikana.

Kuivajääpuhdistus on kestävän kehityksen puhdistusmenetelmä. Kuivajääpelletit tehdään kierrätetystä hiilidioksidista ja koska olet valinnut menetelmän vesipesun sijaan taloyhtiö säästää vesilaskussa, sekä siinä että puhdasta juomavettä ei puhdistustyössä muuteta jätevedeksi joka joutuu luontoon.

Kun ostat kuivajääpuhdistuspalvelua kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää kulut verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Taloyhtiöt

Pyydä tarjous julkisivujen puhdistuksista vedettömällä ja ympäristöystävällisellä kuivajääpuhdistusmenetelmällä. Kuivajääpuhdistus on edullinen, mutta 100% vakuutus siitä ettei kiinteistöön tule vesivahinkoa.

Homeen puhdistus

Desinfioiva menetelmä tappaa kaikki orgaaniset kasvustot puhallettavista kohteista!

Ilmanvaihtolaitteistot

teksti.

Noen puhdistus ja vahinkosaneeraus

Kuivajääpuhdistus on nopea ja tehokas menetelmä noen ja savuvahinkojen puhdistamiseen niin sisä- kuin ulkorakenteistakin. Noen puhdistus kuivajäällä onnistuu tehokkaasti oli pinta lähes mitä tahansa.

Rasvakanavien puhdistus

Rasvakanavat puhtaanapito on kiinteistön yksi tärkeimmistä paloturvallisuustoimenpiteistä.

Hotellit ja ravintolat

Puhtaat sisäänkäynnit ovat hotellien ja ravintoloiden käyntikortti. Myös kiinteistöjen julkisivuihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ravintoloissa puhdistamme rasvakanavia ja huippuimureita sekä desinfioimme keittiötiloja.

Hirsirakenteiden puhdistus

Vedetön ja jätteetön menetelmä sopii parhaiten mökkien sisä- ja ulkopuoliseen puhdistukseen!

Veden kulku

Suomessa vesi- ja jätevesi on vielä suhteellisen halpaa, mutta sen voidaan olettaa kallistuvan lähivuosina. Valitsemalla meidät vähennät huomattavasti puhtaan juomaveden tuhlausta ja sen muuttamista jätevedeksi joka joutuu sitten luontoon.

Täytä yhteydenottolomake


  Voit lisätä tarvittaessa kuvia (max 5 kpl) alta tarkemman tarjouksen saamiseksi.

  Puhallettavat kohteet

  UlkoseinätSisäseinätSokkelitUllakkoKellaritilat/väestönsuojaRäystäätKatotHuuva / rasvakanava / huippuimuriPiha-alueet (laatat, aidat, muurit tms.)

  Puhallettava pinta

  TiiliRapattu pintaPuuBetonielementtiPesubetoniIlmanvaihtokanava

  Poistettava aine

  Punasammal (viherlevä)MaaliSammalHome tai muu orgaaninen kasvustoNokiPaistorasvaMuu yleinen likaMuu, mikä?

  Valitse lähin kumppanisi, johon yhteydenotto lähetetään

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen lähin kumppanimme ottaa sinuun yhteyttä!