Metalli- ja konepajateollisuus

Kuivajääpuhdistus on olennainen osa koneteollisuuden tuotantoprosesseja kaikkien tuotantokoneiden komponenttien (myös sähkökomponenttien), hitsausrobottien, kuljettimen ja maalauslinjojen, muottien jne. Perinteisiin puhdistusmenetelmiin verrattuna kuivajääpuhdistus on huomattavasti nopeampi puhdistusprosessi, joka voi lisätä tuottavuutta ja vähentää kustannuksia. Kuivajääpuhallus ei ole hankaavaa; se ei luo sekundaarista jätettä ja mahdollistaa esineiden puhdistamisen myös käyttölämpötilassa.

Yrityksesi liiketoimintatulos ja maine perustuvat toimiviin, vakiintuneisiin teknologioihin. Vuosien varrella tuotantolinjat kohtaavat haastavat olosuhteet – metalliosat kerrostuu jäämillä ja tuotantojätteillä ja pöly tarttuu voideltuihin pintoihin. Ennemmin tai myöhemmin huollon puute heijastuu koneen vikaantumiseen tai sen osien vaurioitumiseen. Seurauksena on koko toiminnan pakkoseisokki, joka voi rikkoa toimitussopimuksia, ja usein myös miljoonainvestoinnit uusiin koneisiin.

Kuivajääpelletit poistavat vanhat rasvat ja tahmeat jäämät tuotantokoneistasi ilman hankautumista tai pisaraakaan vettä. Periaate on yksinkertainen: lika jäädytetään ja puhalletaan sitten pois voimakkaalla ilmavirralla. Mekaaninen kuivajääpuhallus puhdistaa tuotannon ja tekniset laitteet sähkö- ja pneumaattisilla kuivajääpuhdistuslaitteilla.

Komponenttien pintojen viimeistely ja muottien puhdistus. Poistaa tehokkaasti esim. jäysteet, hitsausroiskeet, öljyt ja liimat

  • kuivajääpuhallus terästeollisuudessa
  • kuivajääpuhallus terästeollisuudessa