Tuotteet ja palvelut

Dry Ice Finland on maan ainoa palveluntarjoaja, jolta saa kaikki kuivajääpuhdistukseen liittyvät palvelut. Sen lisäksi tarjoamme myös muita laadukkaita palveluita kuten impregnointia, mökkien sinestäjäsuoja-aineen käsittelyä sekä pienten kohteiden maalausta.

Laitteiden myynti ja leasing

Ammattilaisen laitteet pinnan puhdistamiseen ja desinfiointiin, jotka sopivat niin pienyrityksille kuin suurille organisaatioille sekä vaativaan tuotannon puhtaustason parantamiseen. Menetelmä testatusti desinfioi pinnat.

Jään myynti

Tuotamme aina tilauksesta tuoretta ja laadukasta sertifioitua elintarvikekelpoista Premium laatuista kuivajäätä. Kuivajääpellettejä tuotetaan omissa tuotantolaitoksissamme Kouvolassa ja Oulussa.

Suoja-ainekäsittely

Julkisivun ulkoista rasitusta pyritään rajoittamaan erilaisin tehokeinoin, joista yksi on vettähylkivän impregnointiaineen käyttö. Impregnointi on tarpeellinen toimenpide tiili-, pesubetoni- tai käsittelemättömälle betonijulkisivulle.

Hybridipuhallus

Hybridipuhalluksessa voimme erillisen lisälaitteen avulla lisätä kuivajään joukkoon pieniä D100–200 μm:n kokoisten lasihiukkasia. Tämän avulla saavutamme hiovamman vaikutuksen, joka tehostaa puhallusta murto-osalla toisojätettä.

Laitteiden vuokraus

Vuokraus on järkevä tapa kokeilla laitteita ennen hankintaa. Laitevuokra voi tulla kyseeseen myös, jos yrityksenne pystyy itse hoitamaan puhdistuksen tuotannossa ja puhdistusväli on harva. Jos puhdistustarve on viikoittainen kannattaa jo miettiä laitteen ostoa tai liisausta.