Kuivajääpellettien myynti

Tuotamme laadukkaita tuoreita pellettejä neljässä koossa:
1,5 mm, 3 mm, 8, mm, 16 mm

Premium laatuista jäätä omasta tuotannosta

Tuotamme aina tilauksesta tuoretta ja laadukasta sertifioitua elintarvikekelpoista Premium laatuista kuivajäätä. Kuivajääpellettejä tuotetaan omissa tuotantolaitoksissamme Kouvolassa ja Oulussa. Lataa täältä käyttöturvallisuustiedote.

Pientoimitukset pääkaupunkiseudulla hoitaa yhteistyökumppanimme YSDS

YSDS (Your Special Delivery Service Finland Oy) toimittaa jatkossa Dry Ice Finlandin pienerien ja yksityisasiakkaiden jäätarpeet. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, order.hel@ysds.com tai puhelimitse soittamalla numeroon +358 9 427 01001.

Jäätä juuri oikea määrä laajan laatikkovalikoimamme avulla

Toimitamme sinulle juuri tarvitsemasi määrän kuivajääpellettejä, joiden paino on alkaen vain 10 kg. Jäätä saa myös 28 kg styroksiboksista sekä 120 kg, 200 kg ja 330 kg pyörällisissä thermolaatikoissa, joita on helppo liikuttaa.

Toimitus

Jäätä saat seuraavaksi aamuksi, mikäli tilaus on tehty edellisenä päivänä klo 11.00 mennessä osoitteeseen tilaukset@dryice.fi

Meillä on kilpailukykyinen rahtihinta ja käytämme tunnettuja kotimaisia rahtiyhtiöitä kuten Posti, Kaukokiito sekä matkahuolto. toimitus voidaan tehdä myös omalla rahtisopimuksellanne.

Lisää tietoa jäistä ja tilauksista Anne Soratie 040 568 3838