Asiakastarinat

Lue asiakastarinoista, miten moneen erilaiseen kohteeseen kuivajääpuhallus soveltuu. Palvelun lisäksi Dry Ice Finland tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa tai vuokrata kuivajääpuhaltimen ja tehdä työn itse. 

 

Suomen Elintarviketuonti Oy Nordqvist

"Dry Ice Finland on toimittanut Nordqvistin teetalolle kuivajääpuhdistusvälineistöä sekä -palvelua. Hyödynnämme kuivajääpuhdistusta tuotantolaitteidemme ja tilojemme puhdistamiseen. Kuivajää ei jätä jälkiä koneisiimme ja se puhdistaa hankalatkin paikat mainiosti. Kuivajää sopii elintarviketurvallisuussertifioitujen tuotantotilojemme puhdistamiseen paremmin kuin vesi- tai ilmapuhdistus. Käytämme palvelua säännöllisesti ja olemme tyytyväisiä helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen puhdistusratkaisuun joka säästää aikaa ja vaivaa.”

 

nordqvist_logo

As Oy Westendinportti

Kohteessa tehtiin kokonaisvaltainen julkisivupuhdistus kuivajäällä ja näin varmistettiin ettei mitään kosteus/vesi tai homevaurioita pääse syntymään.

• Julkisivun betoniosien puhdistaminen punasammalesta
• Julkisivuklinkkerin puhdistus likaantumista
• Klinkkerin saumojen puhdistus punasammalesta ja liasta
• Julkisivupeltien ja räystäspeltien puhdistaminen kasvustosta ja likaantumista

Helsingin satama

Helsingin satamassa puhdistettiin kaikki heidän veneensä erittäin paksusta näkkikerroksesta sekä myrkkymaaleista. Puhdistuksen jälkeen veneet maalattiin alihankkijamme toimesta uudestaan.

 

Camteam Oy

Camteam Oy on perustettu vuonna 1991. Yritys tarjoaa innovatiivista osaamista vaativien muovituotteiden tuotekehityksestä ja muovimuottien valmistuksesta ruiskuvaluun ja logistiikkapalveluihin asti. Camteam on erikoistunut 1K-, 2K- ja monikomponentti muovituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Muovimuottien puhdistus ja huolto vaatii tarkkuutta: Esimerkiksi herkät peili- ja kipinäpinnat naarmuttuvat herkästi. Tämä taas jättää heti jäljen lopputuotteeseen. Kuivajääpuhdistus sopii erinomaisesti näiden pintojen puhdistukseen, sillä se on hiomaton ja hellävarainen menetelmä. Kaasujäämät ja kiinnipalanut lika irtoavat tehokkaasti kuivajään kaasuuntuessa puhdistettavassa pinnassa. Kylmävaikutuksen ansiosta muotinsuoja-aineet, rasvat, öljyt, liimat ja muut perinteisesti hankalat liat irtoavat helposti. Puhdistettu muotti jää kuivaksi eikä ruostumisesta ole pelkoa. Kuivajääpuhdistus vähentää huomattavasti ruiskuvalumuottien puhdistukseen käytettyä aikaa.

Osuuspankki Keski-Suomi

Dry Ice Finland puhdisti Keski-Suomen Osuuspankin julkisivusta valokiskot, sekä rosteripintaisen pankkiautomaatti rakennuksen pinttyneestä liasta, liimajäämistä, sekä graffiteista. Menetelmä sopi käyttötarkoitukseen erinomaisesti, koska kohteessa on sähkö ja elektroniikkajärjestelmiä.

op_logo

Peab Oy

Peab Oy rakentaa ja kehittää asiakkailleen asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti.

Dry Ice Finland puhdisti uudiskohteen valkoiseen rappaukseen ilmaantuneen tiilipölyn joka oli imeytynyt huokoiseen rappauspintaan. Koska painepesua ei voinut käyttää ja muut puhallusmenetelmät olisi särkeneet rappauksen oli kuivajääpuhallus tähän kohteeseen erinomainen puhdistusmenetelmä. Totesimme, että kuivajääpuhdistuksen monipuolisuus ja soveltuvuus lähes mihin tahansa kohteisiin avaa myös rakennuspuolelle uusia mahdollisuuksia vaativien ja erikoisempien kohteiden puhdistamiseen.

 

peab_logo

Heinolan valmistamo

Heinolan valmistamo tunnetaan vaativista hienopuusepäntöistä, kuten malleista, prototyypeistä, näyttelyosastoista ja uniikeista kalusteista. Käsityönä valmistettavat tuotteet kuivajääpuhalletaan ennen pakkausta. Tuotteissa oleva vaikeasti irrotettava, staattisella sähkövarauksessa kiinni oleva, puupöly saadaan poistettua tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kuivajää poistaa kappaleista staattisen sähkövarauksen, joten ilmassa leijuva pöly ei tartu kappaleisiin uudelleen kiinni. Kuivajääpuhallus on aiemmin käytettyä mekaanista puhdistustyötä huomattavasti nopeampi ja lopputuloksesta tulee parempi.