Impregnointi suojaa julkisivua

Julkisivun ulkoista rasitusta pyritään rajoittamaan erilaisin tehokeinoin, joista yksi on vettähylkivän impregnointiaineen käyttö. Impregnointi on tarpeellinen toimenpide tiili-, pesubetoni- tai käsittelemättömälle betonijulkisivulle. Menetelmä sopii myös puu-, harkko- ja peltipinnoille. Levitämme suoja-aineen aina kuivajäällä puhdistetulle pinnalle, jolloin voimme olla varma että kasvustot on tapettu suojattava pinta on puhdas.

Julkisivun pesu ja suojaus antaa tehokasta ja pitkäaikaista suojaa ympäristön haittavaikutuksilta huokoisille materiaaleille. Menetelmässä käsiteltävälle pinnalle laitetaan käsittelyainetta, joka muodostaa Suomen vaihtelevaa säätä vastaan suojaavan ja vettähylkivän pinnan. Toistuva jäätyminen ja sulaminen pyrkivät rapauttamaan tiiltä ja betonia. Kasvustot, sammalet ja jäkälät, viherjäkälä eli punasammal poistetaan ensin kuivajääpuhalluksella.

Pintojen suojaamiseen kehitetty impregnointiaine suojaa pakkasrapautumiselta, samalla säilyttäen pinnan alkuperäisen värin. Mikäli rakennukselle on tehty impregnointi, se välttyy todennäköisesti suuria kustannuksia aiheuttavilta kosteusvaurioilta. Suoja-ainekäsittely suojaa julkisivua myös homesienikasvustolta sekä likaantumiselta.

Impregnoinnin hyödyt

  • Tehokasta ja pitkäaikaista suojaa pinnoille
  • Tulevia huoltokustannuksia voidaan vähentää merkittävästi
  • Suojaa pintaa homesienikasvustolta sekä likaantumiselta

On kustannustehokasta ja järkevää tehdä julkisivun suojakäsittely samassa yhteydessä julkisivujen kuivajääpuhdistuksen kanssa!

Olemme Julkisivuyhdistys r.y:n jäsen.

Katso videolta Töölön urheilu- ja terveystalon suoja-ainekäsittely.