Galleria - Katso ennen ja jälkeen kuvia sekä videoita puhdistetuista kohteistamme

Kuviamme ja kohteitamme löytyy myös lisää Facebookissa, LinkedInissä ja YouTubessa.

Hyvää vappua toivoo Pingviinijengi 🐧 ...

💨 Kuivajääpuhdistus on nopea ja tehokas menetelmä myös noen ja savuvahinkojen puhdistamiseen niin sisä- kuin ulkorakenteistakin. Noen puhdistus kuivajäällä onnistuu tehokkaasti oli pinta lähes mitä tahansa.

Kuivajääpuhdistus desinfoi ja poistaa myöt hajut. Koska menetelmä on vedetön, vältetään myös vaara kosteusvahingoista.

#savuvahinko #desinfioi #kuivajää #kosteusvahinko #vahinkosaneeraus #dryice #kuivajääpuhallus
...

Teemme jälkikäsittelyn aina kuivajääpuhalluksella puhdistetulle pinnalle 💎

📢 Kuivajääpuhallus on turvallinen kaikille puhdistettaville pinnoille ja impregnointi tekee puhdistetuista pinnoista huoltovapaat vuosiksi eteenpäin.

Kuivajääpuhallus on vedetön ja nopea menetelmä, ei toisiojätettä, ei sotkua. Ei tarvetta telineille, ei huputusta. 🚫

☀️ Ekologinen ja ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä.

#kiinteistö #taloyhtiö #julkisivu #julkisivupuhdistukset #kuivajääpuhallus
...

Hyvää pääsiäistä toivoo Pingviinijengi 🐧 ...

Kuivajää on paras menetelmä puhtaustason parantamiseen teollisuudessa ja pintojen desinfiointiin elintarviketeollisuudessa.

❄ Kuivajää on -79 asteista hiilidioksidia, ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä. Pinnat puhdistuvat tehokkaasti ja irtoava lika on helppo siivota pois, ei toisiojätettä. 🌡

Vedetön puhdistusmenetelmä, ei mekaanista hankausta, ei vaurioita puhdistettavaa pintaa. 💧

Puhdistettava pinta voi olla mitä tahansa, esimerkiksi sähkömoottorit, sähkökiskot, uunit, kuljettimet yms.

#elintarviketeollisuus #teollisuus #puhtaus #puhdistus #sähköjärjestelmä #kuivajää #kuivajääpuhallus #kuivajääpuhdistus #desinfioiva
...

Viimeiset vuodet ovat olleet poikkeuksellisten kriisien ja muutosten sävyttämää; koronapandemia, kohta kaksi vuotta kestänyt Ukrainan sota, ja nyt sota Gazassa. Monet asiat aiheuttavat epävarmuutta ja huolta, ja heijastuvat meidän jokaisen henkilökohtaiseen elämään ja myös talouteen.

Tällaisessa tilanteessa luotettavan kumppanin tarve korostuu. Olemme selvinneet yhdessä vaikeiden aikojen yli ja katsomme positiivisin mielin tulevaisuuteen.

Haluammekin kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2024!
...

Vuodenvaihteen seisakit lähestyy ja sähkön hinta alkaa taas nousemaan. Onko teillä pidetty huolta sähkömoottorien kunnosta?

Kuivajääpuhalluksella saa moottorin hetkessä puhtaaksi, vahingoittamatta itse moottoria ja sotkematta puhallusjätteellä ympäristöä. Huollettu ja puhdistettu laite lisää myös paloturvallisuutta.

Ota yhteyttä ja laitetaan moottorit kuntoon!

#teollisuus #puhdistukset #paloturvallisuus #sähkönhinta #kuivajää
...

Elintarvikejäämien, rasvan, lian ja muiden jäämien poistaminen tuotantolaitteista on ratkaisevan tärkeää bakteerien kasvun estämisessä ja laadukkaiden elintarvikkeiden tuotannon toiminnallisuuden ja puhtaustason varmistamisessa.

Vedetön pesu vähentää bakteerikasvua pinnoilla.

#elintarviketeollisuus #desinfiointi #hygienia #teollisuus #kuivajääpuhallus
...

Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

#kuivajää #dryice #julkisivupuhdistus #julkisivu #kiinteistö #kuivajääpuhallus
...

Kuivajääpuhdistusmenetelmä sopii lähes kaikkiin elintarviketeollisuuden puhdistustarpeisiin, vedettömyytensä ja tehokkuutensa vuoksi ja koska menetelmässä hiukkaset kaasuuntuvat törmäyksessä, poistamalla likaa ja rasvaa pinnalta vahingoittamatta laitteita.

Myös ahtaat ja vaikeasti nähtävät paikat helppo puhdistaa tehokkaammin kuin mekaanisesti.

#elintarviketeollisuus #kuivajää #kuivajääpuhallus #desinfiointi #hygienia #teollisuus #kestäväkehitys  #tuotantolinjat
...

Elintarviketeollisuudessa korostuu tuotantotilojen puhtauden ja hygienian merkitys erilaisten lakien, määräysten sekä sertifiointien johdosta. Dry Ice Finlandin kuivajääpalvelut ovat aidosti ympäristöystävällisiä ja voimme osaltamme tukea yrityksenne kestävän kehityksen suunnitelmia.

Kuivajääpuhallus on turvallinen sähkölaitteille – vikaantumat vähenee ja tuottavuus paranee.

#elintarviketeollisuus #kuivajää #kuivajääpuhallus #desinfiointi #hygienia #teollisuus #kestäväkehitys #tuotantolinjat
...

Kuivajäämenetelmää käytettäessä työmaan pölynhallinta helpottuu huomattavasti. Urakoitsija säästää pölynhallinta ja suojauskustannuksissa, sekä resurssien käytössä suojausten rakentamisen ja purkamisten sekä myös siivoustarpeiden osalta. 

#kuivajää #dryice #rakennusteollisuus #saneeraus #saneerausrakentaminen #uudisrakentaminen #BREEAM #kestäväkehitys #kustannussäästö
...

Kuivajääpuhdistuksella voidaan poistaa lähes miltä pinnalta vaan esim. sammalet, levät, jäkälät, köynnöskasvit, homerihmastot ja muut liat nopeasti ja tehokkaasti.

Puhdistetut kohteet säilyvät puhtaana huomattavasti pidempään suojakäsittelyn avulla.

#kuivajää #dryice #julkisivupuhdistus #julkisivu #kiinteistö #kuivajääpuhallus
...

Kiitos kaikille Alihankinta-messuilla osastollamme käyneille!

Messupäivät olivat vilkkaat ja messut kokonaisuudessaan menestyksekkäät.

#alihankinta #alihankinta2023 #kuivajääpuhallus #puhdistusmenetelmä
...

Olemme ensiviikolla Alihankinta-messuilla osastolla E119. Tule tutustumaan!

#alihankinta #alihankinta2023 #messut #dryicefinland #tampere
...

Kuivajäällä kiinteistöt puhtaaksi! Poistettavia likoja ovat mm. ilmansaasteet, viherlevä ja puiden tuoman värjäymät.

#ympäristöystävällinen #kiertotalous  #kuivajääpuhallus #kuivajää #julkisivupuhdistus #kiinteistöt  #kustannussäästö #suojakäsittely #pintakäsittely #impregnointi #julkisivu #julkisivut #taloyhtiöt #taloyhtiö
...

Ympäristöystävällinen kuivajääpuhallus on erinomainen valinta kiinteistön erilaisiin puhdistustarpeisiin niin sisällä kuin ulkona. Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa käsitellä saman tien.

Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

#kuivajääpuhallus #kuivajää #julkisivupuhdistus #kosteusvahinko #julkisivupuhdistukset #kiinteistöt #kiinteistöjenpuhdistukset #kiertotalous #ympäristöystävällinen #kustannussäästö #suojakäsittely #pintakäsittely #impregnointi #julkisivu #julkisivut #taloyhtiöt #taloyhtiö #rivitalot #hiekkapuhallus #soodapuhallus #vedetön
...