ammattirakentaja.fi

Ammattirakentaja.fi: Kuivajääpuhdistus monella tapaa paras menetelmä ontelolaattojen ja muiden saneerauskohteiden puhdistuksissa

6.4.2022

Kuivajääpuhdistus monella tapaa paras menetelmä ontelolaattojen ja muiden saneerauskohteiden puhdistuksissa. Koska menetelmä on vedetön, toisiojätteetön ja tutkitusti poistaa orgaanisen kasvuston on kuivajääpuhdistus huomattavasti parempi valinta kilpaileviin menetelmiin nähden.

Kuivajää on ympäristöystävällinen ja sen lisäksi sen avulla vaikuttaa osaltaan positiivisesti rakennusyritysten pääsyä kestävän kehityksen tavoitteisiinsa sekä edistää esim. BREAAM-sertifikaatin vaatimia tavoitteita.

Jaa somessa

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme menestyksekkäästi palvelleet jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä erityyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.