Kelokulma julkisivupuhdistus

Kelokulman julkisivupuhdistus

17.7.2023

Puhdistimme 60-luvulla rakennettujen (2) talojen julkisivut kuivajääpuhalluksella. Puhalluksen jälkeen impregnoimme pinnat.

Käsittelimme pinnat kasvustoa, likaa, kosteutta ja pakkasrapaumaa hylkivällä jälkikäsittelyaineella. Kahden kerrostalon työsuorite kesti kuusi (6) työpäivää, asukkaille häiriö oli vähäinen.

Työ on nopeaa, koska taloja ei tarvinnut huputtaa, työssä ei myöskään tarvittu telineitä, vaan kuivajääpuhallus ja impregnointi tehtiin nostimelta.

Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavan kohteen pintaa. Myöskään toisiojätettä ei synny, kuivajää kaasuuntuu eli haihtuu ilmaan osuessaan kohteeseen. Ympäristöystävällinen kuivajääpuhallus on vedetön menetelmä, joten voimme antaa 100 % vakuuden siitä, ettei rakenteisiin tule kosteutta.

Kuivajääpuhalluksen ja impregnoinnin jälkeen kiinteistöt ovat vuosiksi eteenpäin huoltovapaita.

”Minua miellytti tässä työn jälki, että pinttynytkin lika lähti pois nopeasti ja ennen kaikkea niin että työ on rakenteiden kannalta turvallinen näin entisen kosteuskartoittajan näkökulmasta”

Antti Kanerva, Tekninen asiantuntija, Rakennusmestari
Tapiolan Lämpö

kiinteistön puhdistus kuivajäällä

Jaa somessa

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme menestyksekkäästi palvelleet jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä erityyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.