Kuivajää puhdistaa kiinteistöt tehokkaasti ja ekologisesti - Helsingin sanomien helmikuun liite

12.3.2020

Kuivajääpuhallus on Suomessa uusi vedetön tekniikka, joka pienentää huomattavasti puhdistamisesta syntyviä ympäristöhaittoja ja poistaa vesivahingon mahdollisuuden.

Perinteisessä painepesussa ja muissa menetelmissä käytetään tuhansia litroja puhdasta juomavettä sekä erilaisia pesuaineita ja kemikaaleja, jotka jättävät jälkeensä runsaasti niin sanottua toisiojätettä. Jätevedet valuvat luontoon ja viemäreitä pitkin jätevedenpuhdistamoon. Kuivajääpuhalluksessa ei synny luontoa rasittavia jäämiä.

Raaka-aineena käytämme teollisuudessa kierrätettyä hiilidioksidia, josta tuotamme puhalluksessa tarvittavat pelletit omissa toimipisteissämme Oulussa ja Kouvolassa. Menetelmä vähentää myös merkittävästi puhtaan juomaveden tuhlausta, jäteveden muodostumista sekä kemikaalien käyttöä.

Jaa somessa

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme menestyksekkäästi palvelleet jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä erityyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.