Teemme tulevana kesänä mökkien kuivajääpuhalluksia ympäri Suomen!

Kuivajääpuhallus on vedetön ja kemikaaliton menetelmä pintojen puhdistukseen niin sisällä kuin ulkonakin. Kuivajää on myös hyvin ympäristöystävällistä.

Puhdistus tehdään täysin ilman kemikaaleja, pesuaineita tai pintojen esikäsittelyä. Hiilidioksidijää haihtuu ilmaan eikä jätettä synny. Kuivajää on turvallisin puhdistusmenetelmä. Kuivajään avulla voi puhdistaa
lähes mitä tahansa pintoja. Puhdistus toimii hyvin desinfiointi ja hajunpoistomenetelmänä. Kuivajää on ympäristöystävällinen materiaali, joka ei lisää ilmakehänhiilidioksidipitoisuutta.

Kuivajääpuhalluksesta ei aiheudu painepesulle tyypillistä rakenteiden vesivahinkovaaraa, eikä soodapuhalluksen kaltaista sotkua. Koska pinta jää puhdistuksessa kuivaksi, voidaan pohjatyöt aloittaa heti kuivajääpuhalluksen valmistuttua.

mökkien kuivajääpuhdistus

Lue Content Housen artikkeli mökkien kuivajääpuhalluksesta alta klikkaamalla kuvaa isommaksi.

Tee tarjouspyyntö mökkisi kuivajääpuhalluksesta

Täytä tarjouspyyntölomake 20.5.22 mennessä. Teemme teille tarjouksen. Tarjous ei sido sinua mihinkään! Liitä mukaan muutama valokuva, jotta saamme parhaan käsityksen kohteesta sekä tarkan hinta-arvion saamiseksi.


  Voit lisätä tarvittaessa kuvia (max 5 kpl) alta tarkemman tarjouksen saamiseksi.

  Puhallettavat kohteet

  UlkoseinätSisäseinätSisäkattoRäystäät

  Puhallettava pinta

  Lateksimaali (muovisidonnainen, maali on elastista ja venyvää)Öljymaali (maali on kovaa ja lohkeilee kuin ”näkkileipä”)Kuullote (ei peittävää kalvoa kuten maaleissa)PunamultaHome tai sinistäjäsieniNokiMuu lika, tummentumiset

  Puhallettava rakenne

  PyöröhirsiHöylähirsi/lamellihirsiPuupaneeliMuu, mikä?

  Onko kohteessa sähköt?

  OnEi

  Onko tie perille asti? Mahtuuko pihassa kääntymään pakettiautoperäkärry yhdistelmällä?

  Valitse lähin kumppanisi, johon yhteydenotto lähetetään

  Onnistuneen keikan jälkeen palkitsemme sinut 50€ K-Raudan lahjakortilla!